Over mij

Mijn werk is meestal gedraaid op de draaischijf en ik probeer altijd het resultaat te krijgen dat ik voor ogen heb. In mijn werk ben ik op zoek naar een interessante combinatie van klei met andere materialen en door middel van verschillende stooktechnieken probeer ik de verkregen vorm te versterken. Mijn keramiek is divers: van klein naar groot en van kleurrijk naar sober. Alles is altijd handgedraaid of het heeft gedraaide elementen. Het porselein waar ik mee werk, bak ik elektrisch, met gas en ik stook ook raku.

De verschillende masterclasses die ik heb gevolgd, hebben bijgedragen aan het resultaat van nu, o.a. van: Giovannie Cemattie, Don Davis, Astrid Gerhard, Patty Wouters, Jan Winkels, Anima Roos.

Tevens sta ik vermeld in het boek van Hedendaagse Keramiek in Nederland van NVK 2008 op bldz 369. Ik heb 18 jaar een eigen winkel en galerie gehad, "pottenbakkerij `t Lieve Vrouwke" in de Lievevrouwestraat te Bergen op Zoom. Momenteel ben ik aangesloten bij een kunstenaarscollectief. Samen hebben we een winkel in de binnenstad van Bergen op Zoom waar wij ons werk verkopen. Onlangs ben ik ook aangesloten bij de stichting galerie Square One in Bergen op Zoom. Regelmatig ben ik te vinden op keramiekmarkten en heb ik verschillende exposities achter de rug. Zie het kopje: < Agenda>

Mocht je vragen hebben, een bestelling willen plaatsen of heb je interesse in een raku-workshop, neem dan contact met me op via het contactformulier.